• small thumbnail
  • Rum Millonario XO 40% 0,7L

   31 990 Ft
   Elérhetőség: Elfogyott
  • Kiszerelés: 0,7 liter
   Egységár: 45 700 Ft/l

   Peru maga az élő történelem. Kevés olyan hely van a Földön, mely olyan múlttal büszkélkedhet, mint ez a dél-amerikai ország. Főbb mezőgazdasági termékei között van a cukornád. Sajátságos klímája, a tenger közelsége a termőföld bősége egészen egyedi, különleges karakterű rumokkal áldja meg az ital szerelmeseit.

   A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek, valamint a régi és új technikák kombinálásának eredménye a Rum Millonario.

   Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetően az élesztőt úgy adagolják a cukornád léhez, hogy az mindig a megkívánt illattal és íz világgal rendelkezzen.

   A gyárban három öreg skót lepárló üst teljesít szolgálatot. Az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik, az un. solera eljárással.

   Ennek lényege, hogy a hordókat egymásra pakolják gúla formában és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső sorban lévő hordókig, amelyekbe a friss párlat kerül.

    

  • Elfogyott

 • Rum Millonario XO Decanter:
  Ezt a perui rummárkát az elmúlt években többször is díjazták, 2008-ban illetve 2009-ben is aranyérmet kapott az International Spirits Awards megmérettetésen, Londonban pedig szuper prémium kategóriában a Rum Master 2009 versenyen.

  Ár/liter

  45700 Ft

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Rum Millonario XO 40% 0,7L” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.