Cégünkről

Te már ismersz minket?


25 évnyi nagykereskedelmi szakmai tapasztalat a szeszes italok piacán, mégis az inspirált, hogy valami egészen különlegeset és egyedülállót kínáljunk a magyar piacon.

„Véletlenek nincsenek! Ezért, ha az Élet kínálkozó lehetőséggel kecsegtet, legyen az a kihívás bármilyen akadályokkal is teli, kitartó és lelkes munkával bármit elérhetsz.”

Mertünk nagyot álmodni! Immáron tizedik éve, hogy több világmárka kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Végtelenül lelkes és lojális kollégákkal dolgozunk együtt. Számunkra a munka nem munka, azt a tevékenységet végezzük, amire mindig is vágytunk. Büszkék vagyunk eddig elért sikereinkre és a termékekre amiket képviselünk Magyarországon.

Üzleti partnereink és lakossági megrendelőink megelégedettsége szolgáltatásunkkal és termékeinkkel számunkra a legfontosabb, ezért a felmerülő igényeket igyekszünk időben és a legjobb tudásunk szerint kielégíteni.

Számunkra alapvető fontosságú a korrekt, pozitív és rugalmas hozzáállás partnereinkhez, vásárlóinkhoz. Az elmúlt években, bátran kijelenthetjük, hogy üzletfeleinkkel, megrendelőinkkel ezt a viszonyt sikerült kialakítani s fenntartani. Sokat tanultunk a termékeink gyártóitól, s bár tudat alatt, de sikerült lemodellezni azt munkahelyi atmoszférát, melyet az alkotóknál tapasztaltunk!

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük ne hezitáljon, forduljon hozzánk bizalommal.

Csak minőségi italok

Whisky, rum, gin és még sok más...


Az alkotók szavai

Ők is hittek a minőségben


  • " Azok, akik bourbont isznak, tudják, mit keresnek. Én magam a magasabb minőséget szeretem, így az Ezra Brooks 99 esetében a célunk az volt, hogy egy magasabb alkoholtartalmú bourbont hozzunk létre anélkül, hogy feláldoznánk az Ezra Brooks által ismert gazdag ismérveket. "
    Ezra Brooks

Az alkotók szavai

Ők is hittek a minőségben


  • " A toltec, olmec és azték hagyományok hűséges tanulója, a tequila receptjei csak is az anyaföld által kínált legjobb, természetes alapanyagokat használják. Ez az a filozófia, amely a Cazcabel Tequilát inspirálta. "
    Don Cazcabel

Az alkotók szavai

Ők is hittek a minőségben


  • " Mindig ginnel főzz, néha még az ebédbe is tehetsz belőle! Kiváló forró ételekbe, egy gombóc fagylalttal tálalva. "
    Adamus Gin

Csapatunk

Színes egyéniségek egy színes vállalatnál


Montvai Annamária

Marketing & Trade manager

Hervai Róbert

Ügyvezető, Tulajdonos

Angyal Emese

Key Account Manager


Bozó Boglárka

Office Administrator


Hódi Lászó

Sales representative, Dél

Cseh Ferenc

Sales representative

Csontó Gyula

Sales representative, Bp.

Kovács Martin

Sales manager

Barta Barbara

Office & Logistics Manager

Lépjünk kapcsolatba!

Címünk:

Prémium Drinks & Hostess Kft.
3300 Eger, Deák F. u. 24.

E-mail címünk:

info@premiumdrinks.hu

Telefon:

+36 36 565 746