• small thumbnail
  • Rum Diplomatico Selección de Familia 43% 0,7L

   18 290 Ft
   Elérhetőség: Elfogyott
  • Kiszerelés: 0,7 liter
   Egységár: 26 129 Ft/l

   A Diplomatico rum legújabb kiadása a Selección de Familia névre hallgató, kb. 12 éves érlelésű párlatokból alkotott kiváló rum. Kisebb mennyiségben jelenik meg, mint az alapsorból ismert kiadások.

   Vanília, egzotikus gyümölcsök, fűszerek, fehérbors jellemzi az aromáit, tökéletes társa lehet egy hangulatos estének, a már megszokott Diplomatico minőségben. Hordós érlelését tekintve amerikai tölgy ex-bourbon és ex-sherryhordók.

   A Selección de Familia a Diplomatico mögött álló család szenvedélyét és elkötelezettségét hirdeti. Több, tapasztalt Maestro Ronero vett részt ennek a rumnak a kialakításában.

   Az Exclusivánál valamivel szárazabb ízvilágú, 43% alkoholfokkal érkező, komplex rum. A lenyűgöző szépségű Terepaima Nemzeti Park kellős közepén terül el az Unidas lepárló, amely a legváltozatosabb rumféléket gyártja Latin-Amerikában. Emellett azon ritka üzemek közé tartozik a világon, amelyek képesek a rum mellett még gint, whiskyt, vodkát, brandyt és számtalan likőrt is előállítani – nem is akármilyen minőségben.

  • Elfogyott

 • Ár/liter

  26128,57 Ft

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Rum Diplomatico Selección de Familia 43% 0,7L” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.