• small thumbnail
  • Cazcabel Reposado Tequila 38% 0,7L

   10 545 Ft
   Elérhetőség: Elfogyott
  • A Cazcabel Reposado a legkiválóbb agávéból készül, a Jalisco hegységben, ahol a titkos érlelési technikát a helyi lakosok generációról, generációra adták tovább.

    

   Gyártás & történet:

    

   Az italt amerikai tölgyfahordókban 8 hónapig pihentetik, aminek következtében egy csodálatos egyensúlyt alkot az agávé friss, földes íze és a tölgyfahordó jellegzetes, komplex ízvilága között.

   Don Cazcabel mindig azt mondta, hogy a Reposado a legigazibb változata minden tequilának – "Itt nem rejtőzhet el egyetlen hiba sem, az érleletlenség, vagy az erős hordósság mögött."

   A jó Reposado kulcsa a tökéletes hordó párosítás a megfelelő érlelési idővel. Az italhoz nyers amerikai  tölgyfahordókat használtak és 8 hónapig érlelték benne a tequilát, hogy átvegye a tölgyfa jellegzetes ízét, de azok ne nyomják el az agávé gyengéd ízvilágát.

  • Elfogyott

 • Illat: Imádnivaló, tiszta agávé, egy leheletnyi eukaliptusszal, fehérborssal, és gyengéd vaníliával.

   

  Íz, lecsengés: Száraz és meleg érzést adó ízvilág, amit főként az agávé dominál, de megbújik benne vanília, karamell és pirított tölgyfa is. Lecsengésben enyhe jalapeno és citrus jegyek fedezhetőek fel.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Cazcabel Reposado Tequila 38% 0,7L” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük