Premium Drinks Webáruház
0
Legutóbbi termék(ek) a kosárban
0
Premium Drinks Webáruház
0
Legutóbbi termék(ek) a kosárban
0

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen az oldalon megtalálja az Önre vonatkozó adatkezelési tájékoztatónkat.

Korábbi verziók

Ide kerülnek – érvényességi idejükkel – a korábban érvényes, módosított Adatkezelési tájékoztatók.

Az Adatkezelési tájékoztató változásaival kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségünknek itt, ezen az oldalon (https://premiumdrinks.hu/adatkezelesi-tajekoztato/) teszünk eleget.

Kik vagyunk

Cégnév: Prémium Drinks & Hostess Kft.
Képviselő neve: Hervai Róbert
Cím: 3300 Eger, Deák F. u. 24.
Adószám: 12955031-2-10
Cégjegyzékszám: 10-09-026243
E-mail: info [kukac] premiumdrinks.hu

A weboldalunk címe: https://premiumdrinks.hu.

1. Általános tájékoztató

Milyen jogokkal rendelkezik a Ön a saját adatai kapcsán

Bármely – általunk  kezelt személyes adat esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely minden személyes adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Az ilyen adatokat pdf, csv, vagy xml formában bocsátjuk rendelkezésére.

Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Kérhető a személyes adatok korlátozása is. Ebben az esetben az érintett adatokat csak tároljuk, azokat a törvényben említett esetekben kezeljük.

Amennyiben kéri, lehetősége van az általunk kezelt adatainak helyesbítésére.

A személyes adataival kapcsolatos hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Amennyiben mi úgy ítéltük meg, hogy az Ön adatait jogos érdekünkből fakadóan kezeljük, de Ön ezzel nem ért egyet, lehetősége van tiltakozni az  az ilyen személyes adatok kezelése ellen.

Kérésére elektronikus formában átadjuk személyes adatait az Ön által meghatározott adatkezelőnek  (csv, vagy xml formátumban).

Ha nem elégedett azzal, ahogyan személyes adatait kezeljük, panaszt nyújthat be a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) felé, melynek elérhetőségei:
Posta cím:  1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
URL: http://naih.hu
koordináták: É 47°30’56”; K 18°59’57”

Fogalmak és övidítések a tájékozatóban

A könnyebb olvashatóság érdekében használunk néhány rövidítést a tájékoztatóban, ezek a következők:

GDPR: az  Európai Parlamant és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete, Általános Adatvédelmi Rendelet

Könyvelő: az a személy vagy szervezet, amely cégünk könyvelését, bérszámfejtését végzi
Webmester: 
Weboldalunk működéséért, az informatika háttér biztosításáért felelős jogi személy
Kártyaelfogadó: Az a jogi személy, amely elektronikus fizetés esetén a fizetés lebonyolításáért, ellenőrzéséért felel.
Kiszállító: A megrendelt terméket házhozszállító cég
Címzett: Az a jogi személy, amelynek különböző célból személyes adatokat továbbíthatunk

 

2. Tájékoztató Weboldalunk látogatói részére

Mely személyes adatokat kezeljük, és milyen céllal

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Személyes adatok Az adatkezelés célja Jogalap Tárolás határideje Címzettek* Adatfeldolgozók
Név, email-cím A kapcsolat felvétele Az érintett hozzájárulása A megadásuktól számított következő év vége Webmester

Sütik használata

A weboldal sütiket (cookie) használ a zavartalan használat érdekében. Általános információkat a sütikről itt talál.

A weboldalunkon található sütik neve, célja és lejárati ideje:

  1. “cookie_notice_accepted” célja, hogy eltárolja, hogy az Ön már látta a sütikre vonatkozó bannert. Lejárati ideje30 nap
  2. “PHPSESSID” és “wp_woocommerce_session_…” a munkamenet azonosítására, bejelentkezés meglétének vizsgálatára, a kosár tartalmának megjegyzésére szolgálnak. Technikai okokból szükségesek Lejárati idejük a munkamenet vége.
  3. “age_gate” a felnőtteknek szóló tartalomra figyelmezető oldal elfogadását jelzi. Lejárati ideje a munkamenet vége

 

2. Tájékoztató látogatóink részére

Mely személyes adatokat kezeljük, és milyen céllal

Vásárlás során kezelt adatok

 

Személyes adatok Az adatkezelés célja Jogalap Tárolás határideje Címzettek Adatfeldolgozók
Név, cím Bizonylat elkészítése Jogszabályi kötelezettségünk teljesítése 8+1 év Könyvelő
Kártyaelfogadó
Webmester
Név, cím, telefonszám, email-cím Termék kiszállítása A szerződés teljesítéséhez szükséges 5 év Kiszállító Webmester
Publikus IP cím Jogviták elkerülése Jogos érdek* 5 év nincs Webmester

* GDPR II. fejezet 6. cikkel összangban

 

Kapcsolatfelvételi űrlapunk használata esetén kezelt adatok

Személyes adatok Az adatkezelés célja Jogalap Tárolás határideje Címzettek Adatfeldolgozók
Név, telefonszám, email-cím Kapcsolattartás Az érintett hozzájárulása 5 év nincs Webmester